DE CE SA DEVII VOLUNTAR?

Pentru ca te vei simti fericit, pentru ca ii vei ajuta pe cei din jur, pentru ca vei primi iubire neconditionata, pentru ca o sa ai acces la o alta lume, pentru ca vei cunoaste oameni diferiti si iubitori, pentru ca te vei distra si pentru ca iti vei face prieteni! Totusi, lista poate continua destul de mult.

CUM DEVII VOLUNTAR?

Vino intai sa ne cunoastem, sa vezi daca iti place mediul si asociatia noastra si dupa ce ne imprietenim, te asteptam cu drag prin completarea unui contract de voluntariat.

CE VEI FACE IN CALITATE DE VOLUNTAR?

Gama este foarte variata din acest punct de vedere. In momentul in care simti ca ai inclinatie spre un anumit domeniu, noi il putem adapta pentru persoanele cu Sindrom Down. Avem nevoie de voluntari atat pe partea de sport (ceea ce inseamna ca vom avea nevoie de tine la antrenamente si mai ales la concursuri), dar si pe parte de logopedie, de ludoterapie, de ergopedie, de muzica etc. Putem face multe lucruri impreuna! Bineinteles, programul este unul flexibil si il vom face in asa fel incat sa fie facil pentru toata lumea.

Mai trebuie sa stii faptul ca ne bazam pe voluntari in tot ceea ce facem. Totodata, ideile voluntarilor sunt luate foarte in serios si sunt puse in practica. Este de mentionat si faptul ca odata ce incepem sa colaboram, devenim o familie.

TE ASTEPTAM IN ECHIPA NOASTRA!